Karštieji patiekalai

Troškinti kalakuto kumpeliai su burokėliais

Kumpelius supjaustykite, pakepinkite keptuvėje, pilkite raudoną vyną. Nugaravus vynui pilkite sultinį, dėkite druską ir pipirus, troškinkite ant lėtos ugnies 35 min. Patroškinus sutirštinkite su sviestu ir miltais. Virtus burokėlius apkepinkite ant aliejuje, keptuvėje, pagardinkite druska ir pipirais. Pilamas „Balzamico“ actas, išgaravus actui nutraukite nuo ugnies. Dėkite į lėkštę burokėlius ir keptus kumpelius su sutirštintu padažu, puoškite šviežiu rozmarinu.

Gaminimo laikas: 90 min.

Porcijos: 4

Ingredientai

  • 600 g kalakuto kumpelių
  • 300 g virtų spalvotų burokėlių
  • 100 g raudonojo sauso vyno
  • 500 g kalakutienos sultinio
  • 30 g „Balzamico“ acto
  • 1 šaukštas miltų
  • 1 šaukštas sviesto
  • druska, pipirai
  • šviežias rozmarinas

Ingredientai

  • 600 g kalakuto kumpelių
  • 300 g virtų spalvotų burokėlių
  • 100 g raudonojo sauso vyno
  • 500 g kalakutienos sultinio
  • 30 g „Balzamico“ acto
  • 1 šaukštas miltų
  • 1 šaukštas sviesto
  • druska, pipirai
  • šviežias rozmarinas