Salotos

Rūkytų kalakutienos kumpelių, kriaušių ir graikiškų riešutų salotos su granatų sėklomis

Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, griežinėliais supjaustykite kriaušes, susmulkinkite kalakuto kumpelius. Pakepinkite riešutus. Sudėkite visus komponentus į lėkštę, užpilkite alyvų aliejaus ir apelsinų sulčių antpilu. Pagardinkite pipirais ir druska. Dekoruokite žolelėmis.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

120 g rūkytų kalakutienos kumpelių

20 g salotų lapų

100 g konservuotų kriaušių

30 g graikiškų riešutų

1 sauja granatų sėklų

20 ml alyvų aliejaus

50 ml natūralių apelsinų sulčių

žolelės

druska, pipirai

Ingredientai

120 g rūkytų kalakutienos kumpelių

20 g salotų lapų

100 g konservuotų kriaušių

30 g graikiškų riešutų

1 sauja granatų sėklų

20 ml alyvų aliejaus

50 ml natūralių apelsinų sulčių

žolelės

druska, pipirai