Salotos
Rūkytos kalakutienos ir sūrio salotos su garstyčių padažu
Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, plonais šiaudeliais pjaustykite nuvalytą morką, smulkinkite alyvuoges. Komponentus dėkite į lėkštę, sudėkite trupintą sūrį, supjaustytą kalakutienos krūtinėlę ir skiltelėmis pjaustytą kiaušinį. Salotas apšlakstykite alyvų aliejaus ir grūdėtų garstyčių mišiniu, pagardinkite druska ir pipirais. Puoškite žolelėmis.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 60 g šaltai rūkytos kalakutienos krūtinėlės
- 30 g salotų lapų
- 1 morka
- 20 g juodųjų alyvuogių
- 1 virtas kiaušinis
- 200 g kieto sūrio
- Žolelės
- Padažas:
- 1 valgomas šaukštas grūdėtųjų garstyčių
- 30 g alyvuogių aliejaus
- druska, pipirai
Ingredientai
- 60 g šaltai rūkytos kalakutienos krūtinėlės
- 30 g salotų lapų
- 1 morka
- 20 g juodųjų alyvuogių
- 1 virtas kiaušinis
- 200 g kieto sūrio
- Žolelės
- Padažas:
- 1 valgomas šaukštas grūdėtųjų garstyčių
- 30 g alyvuogių aliejaus
- druska, pipirai