Karštieji patiekalai
Kalakutienos troškinys užkeptas sluoksniuota tešla
Kalakutieną ir daržoves supjaustykite kubeliais, kepkite keptuvėje ant aliejuje. Pilkite grietinėlę, pupeles, troškinkite kelias minutes. Pagamintą troškinį pilkite į dubenėlį, užklokite sluoksniuotos tešlos lakštu, dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 min. 200°C. Iškepus tešloje formuokite angą, dėkite grietinę ir barstykite smulkintais svogūnų laiškais, žolelėmis.
Gaminimo laikas: 45 min.
Porcijos: 2
Ingredientai
- 300 g kalakutienos krūtinėlės
- 1 morka
- 1 baltas svogūnas
- 1 skiltelė česnako
- 200 g konservuotų pupelių
- 50 g bemielės sluoksniuotos tešlos
- 10 g svogūnų laiškų
- 50 g grietinės
- 200 ml grietinėlės
- druska, pipirai
- žolelės
Ingredientai
- 300 g kalakutienos krūtinėlės
- 1 morka
- 1 baltas svogūnas
- 1 skiltelė česnako
- 200 g konservuotų pupelių
- 50 g bemielės sluoksniuotos tešlos
- 10 g svogūnų laiškų
- 50 g grietinės
- 200 ml grietinėlės
- druska, pipirai
- žolelės