Karštieji patiekalai

Kalakutienos troškinys su sluoksniuotos tešlos pyragėliu

Šaldytą sluoksniuotą tešlą sulankstykite į voko formą ir kepkite orkaitėje. Kumpelius apkepinkite, pilkite balta vyną. Vynui nugaravus pilkite grietinėlę ir pakaitinkite kol grietinėlė sutirštės, pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite padažą su mėsa, sluoksniuotos tešlos vokelius. Barstykite žolelėmis ir kietu sūriu, dekoruokite vyšniniais pomidorais.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 100 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
  • 120 g grietinėlės
  • 30 g balto vyno
  • 20 g kietojo sūrio
  • 3 vyšniniai pomidorai
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • smulkintos žolelės

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 100 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
  • 120 g grietinėlės
  • 30 g balto vyno
  • 20 g kietojo sūrio
  • 3 vyšniniai pomidorai
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • smulkintos žolelės