Karštieji patiekalai
Kalakutienos troškinys su sluoksniuotos tešlos pyragėliu
Šaldytą sluoksniuotą tešlą sulankstykite į voko formą ir kepkite orkaitėje. Kumpelius apkepinkite, pilkite balta vyną. Vynui nugaravus pilkite grietinėlę ir pakaitinkite kol grietinėlė sutirštės, pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite padažą su mėsa, sluoksniuotos tešlos vokelius. Barstykite žolelėmis ir kietu sūriu, dekoruokite vyšniniais pomidorais.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 200 g kalakutienos kumpelių
- 100 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
- 120 g grietinėlės
- 30 g balto vyno
- 20 g kietojo sūrio
- 3 vyšniniai pomidorai
- aliejus
- druska, pipirai
- smulkintos žolelės
Ingredientai
- 200 g kalakutienos kumpelių
- 100 g šaldytos sluoksniuotos tešlos
- 120 g grietinėlės
- 30 g balto vyno
- 20 g kietojo sūrio
- 3 vyšniniai pomidorai
- aliejus
- druska, pipirai
- smulkintos žolelės