Karštieji patiekalai
Kalakutienos kukuliai su batatais ir avinžirniais
500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)
1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo
80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų
druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų
žiupsnio džiovinto mairūno
truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių
1 saliero lapkočio
1 lauro lapo
1 svogūno
šviežių petražolių
šviežių petražolių
Gaminimo laikas: 1 val.
Porcijos: 3
Ingredientai
500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)
1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo
80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų
druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų
žiupsnio džiovinto mairūno
truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių
1 saliero lapkočio
1 lauro lapo
1 svogūno
šviežių petražolių
Ingredientai
500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)
1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo
80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų
druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų
žiupsnio džiovinto mairūno
truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių
1 saliero lapkočio
1 lauro lapo
1 svogūno
šviežių petražolių