Karštieji patiekalai
Kalakutienos koldūnai su kepta kalakutiena ir sūrio padažu
Kalakutienos krūtinėlę barstykite druska ir pipirais, kepkite keptuvėje. Sudėkite koldūnus į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 7 min. Grietinėlę užvirkite, dedame tarkuotą sūrį, pagardinkite druska ir pipirais. Užvirus grietinėlei pavirkite apie 3 min. kol sutirštės padažas. Išvirusius koldūnus dėkite į lėkštę, užpilkite padažą, supjaustykite krūtinėlę trikampėliais ir dėkite ant viršaus. Dekoruokite žolelėmis ir barstykite kietu sūriu.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 15 kalakutienos koldūnų
- 200 g kalakutienos krūtinėlės
- 100 g grietinėlės
- 30 g kietojo sūrio
- žolelės
- druska, pipirai
- aliejus
Ingredientai
- 15 kalakutienos koldūnų
- 200 g kalakutienos krūtinėlės
- 100 g grietinėlės
- 30 g kietojo sūrio
- žolelės
- druska, pipirai
- aliejus