Karštieji patiekalai
Kalakutienos grill kepsneliams su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu
Mėsos kepsnelius apibarstykite prieskoniais ir pamarinuokite.
Pievagrybius ir paprikas lengvai pagrilinkite.
Likusias daržoves išvirkite garuose.
Smulkintuve sutrinkite graikišką jogurtą, garstyčias ir pelėsinį sūrį, į gautą padažą įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną.
Pamarinuotą mėsą iškepkite grilinėje keptuvėje ir patiekite su padažu ir daržovėmis.
Gaminimo laikas: 30 min.
Porcijos: 2
Ingredientai
400 g kalakutienos file „Arvi kalakutai”
pievagrybių
kelių šaukštų mėlynojo pelėsinio sūrio
mėlynojo svogūno
3 v.š. graikiško jogurto
2/3 a.š. grūdėtųjų garstyčių
Ingredientai
400 g kalakutienos file „Arvi kalakutai”
pievagrybių
kelių šaukštų mėlynojo pelėsinio sūrio
mėlynojo svogūno
3 v.š. graikiško jogurto
2/3 a.š. grūdėtųjų garstyčių