Karštieji patiekalai

Kalakutiena Kinietiškai

Gamybos eiga:

Baklažanus supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės, tada atidėkite.

Keptuvėje taip pat pakepinkite česnaką, jam suminkštėjus, sudėkite smulkintą kalakutieną ir apkepkite iki birumo.

Kai mėsai kepti beliks visai nedaug, sugrąžinkite į keptuvę baklažanus, supilkite padažus ir įpilkite šlakelį vandens, kad viskas galėtų kelias minutes pasitroškinti.

Tradiciškai patiekiame su ryžiais ir žalumynais.

Gaminimo laikas: 30 min.

Porcijos: 2

Ingredientai

1 baklažanas

500 g šviežio kalakutų krūtinėlių faršo

česnako (kelių skiltelių)

žalumynų

kelių v.š. sojos padažo

1 v.š. rudojo cukraus

1 v.š. saldžiarūgščio aštraus padažo

Ingredientai

1 baklažanas

500 g šviežio kalakutų krūtinėlių faršo

česnako (kelių skiltelių)

žalumynų

kelių v.š. sojos padažo

1 v.š. rudojo cukraus

1 v.š. saldžiarūgščio aštraus padažo