Karštieji patiekalai
Kalakutiena Kinietiškai
Gamybos eiga:
Baklažanus supjaustykite juostelėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės, tada atidėkite.
Keptuvėje taip pat pakepinkite česnaką, jam suminkštėjus, sudėkite smulkintą kalakutieną ir apkepkite iki birumo.
Kai mėsai kepti beliks visai nedaug, sugrąžinkite į keptuvę baklažanus, supilkite padažus ir įpilkite šlakelį vandens, kad viskas galėtų kelias minutes pasitroškinti.
Tradiciškai patiekiame su ryžiais ir žalumynais.
Gaminimo laikas: 30 min.
Porcijos: 2
Ingredientai
1 baklažanas
500 g šviežio kalakutų krūtinėlių faršo
česnako (kelių skiltelių)
žalumynų
kelių v.š. sojos padažo
1 v.š. rudojo cukraus
1 v.š. saldžiarūgščio aštraus padažo
Ingredientai
1 baklažanas
500 g šviežio kalakutų krūtinėlių faršo
česnako (kelių skiltelių)
žalumynų
kelių v.š. sojos padažo
1 v.š. rudojo cukraus
1 v.š. saldžiarūgščio aštraus padažo