Šaltieji patiekalai
Daržovių ir karštai rūkytų kumpelių užkandis
Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nuimkite odelę. Supjaustykite kubeliais, užpilkite alyvų aliejumi ir raudono vyno actu. Šparagus nuvalykite, apvirkite 5 min. sūdytame vandenyje. Marinuokite su alyvų aliejumi, susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Padažui į indą pilkite alyvų aliejų, raudono vyno actą, dėkite žoleles. Sutrinkite su elektriniu smulkintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite susmulkintus pomidorus, marinuotus šparagus, susmulkintą kalakutieną. Apšlakstykitė alyvų aliejaus ir žolelių padažu, dekoruokite žolelėmis.
Gaminimo laikas: 40 min.
Porcijos: 1
Ingredientai
- 120 g karštai rūkytų kalakuto kumpelių
- 2 pomidorai
- 3 žali šparagai
- ½ skiltelės česnako
- žolelės
- alyvų aliejus
- raudono vyno actas
- druska, pipirai
Ingredientai
- 120 g karštai rūkytų kalakuto kumpelių
- 2 pomidorai
- 3 žali šparagai
- ½ skiltelės česnako
- žolelės
- alyvų aliejus
- raudono vyno actas
- druska, pipirai