Karštieji patiekalai
Bulvių plokštainis su kalakuto uodegomis
Sutarkuokite bulves smulkia tarka. Užkaitinkite pieną ir supilkite į tarkuotų bulvių masę, masei atvėsus įmuškite kiaušinį. Dėkite druską ir pipirus. Kalakutų uodegas apkepkite keptuvėje ant aliejuje, dėkite druską ir pipirus. Kepimo indą ištepkite aliejumi, pilkite bulvių masę, dėkite kalakutų uodegas. Kepkite orkaitėje 30 min. 180°C. Galima gardinti grietine arba kepintais kalakuto spirgučiais.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 3 kalakutų uodegos
- aliejus
- ½ kg valytų bulvių
- 100 ml pieno
- 1 Kiaušinis
- druska, pipirai
Ingredientai
- 3 kalakutų uodegos
- aliejus
- ½ kg valytų bulvių
- 100 ml pieno
- 1 Kiaušinis
- druska, pipirai