Karštieji patiekalai

Mielinės bandelės su kalakutiena ir čederio sūriu

Supjaustykite svogūną kubeliais ir pakepkite kartu su faršu keptuvėje. Kepdami pabarstykite druska ir pipirais bei rūkyta paprika.

Susmulkinkite mėgstamas žoleles ir sudėkite į faršą, kai jis jau bus beveik iškepęs. Dar minutę pakepkite ir perdėkite į dubenį. Sutarkuokite čederio sūrį ir išmaišykite kartu su faršu.

Tešlos lapelius perpjaukite pusiau. Į centrą dekite įdaro, perlenkite ir kraštus suspauskite.

Išplakite kiaušinį ir juo patepkite bandeles, pabarstykite grūstomis kalendrų sėklomis. Kepkite iki 180 oC įkaitintoje orkaitėje apie 15 – 20min.

Gaminimo laikas: 30 min.

Porcijos: 4

Ingredientai

400 g „Arvi kalakutai” krūtinėlių faršo

1 svogūnas

1 pakelis mielinės sluoksniuotos tešlos

180 g čederio sūrio

50 g šviežių mėgstamų žolelių

1 kiaušinis

1 šaukštas rūkytos paprikos

1 šaukštas kalendrų sėklų

Šlakelis alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų pagal poreikį

Ingredientai

400 g „Arvi kalakutai” krūtinėlių faršo

1 svogūnas

1 pakelis mielinės sluoksniuotos tešlos

180 g čederio sūrio

50 g šviežių mėgstamų žolelių

1 kiaušinis

1 šaukštas rūkytos paprikos

1 šaukštas kalendrų sėklų

Šlakelis alyvuogių aliejaus

Druskos ir pipirų pagal poreikį