Karštieji patiekalai

Marinuoti kalakutienos kumpeliai su pomidorų padažu ir keptomis daržovėmis

Pomidorus be odelės susmulkinkite ir troškinkite puode, gardinkite druska ir pipirais, žiupsnelis cukraus. Troškinkite. Kalakutieną marinuokite su garstyčiomis, česnakais, alyvų aliejumi ir čiobreliu. Kepkite keptuvėje, iškepus dėkite į pomidorų padažą. Morkas ir cukinijas nuvalykite, supjaustykite plonais griežinėliais, gardinkite druska ir pipirais, apkepinkite keptuvėje. Gražiai sudėkite į lėkštę, galima dekoruoti žolelėmis.

Gaminimo laikas: 50 min.

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 skiltelė česnako
  • aliejus
  • čiobreliai
  • ½ cukinijos
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 300 g konservuotų pomidorų be odelės
  • druska, pipirai
  • cukrus

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 1 šaukštas garstyčių
  • 1 skiltelė česnako
  • aliejus
  • čiobreliai
  • ½ cukinijos
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 300 g konservuotų pomidorų be odelės
  • druska, pipirai
  • cukrus