Karštieji patiekalai

Kalakutienos plonosios dešrelės

Dešrelės apkepkite keptuvėje, apskrudus dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10 min. Išvirkite bulves su lupena, apkepinkite keptuvėje 5-6 min., dėkite sviesto. Ruoškite padažą – į keptuvę dėkite miltus ir sviestą, kaitinkite ir ištrinkite į bendrą masę, pilkite kalakutienos sultinį, pagardinkite druska ir pipirais, užvirkite. Užvirus pavirkite keletą minučių kol sutirštės. Vyšninius pomidorus supjaustykite, barstykite druska ir pipirais, pilkite aliejų ir šlakelį citrinos.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos dešrelių
  • 300 g bulvių
  • 10 vynuoginių pomidorų
  • 200 g kalakutienos sultinio
  • 20 g sviesto
  • 1 šaukštas miltų
  • ¼ citrinos
  • druska, pipirai

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos dešrelių
  • 300 g bulvių
  • 10 vynuoginių pomidorų
  • 200 g kalakutienos sultinio
  • 20 g sviesto
  • 1 šaukštas miltų
  • ¼ citrinos
  • druska, pipirai