Karštieji patiekalai
Kalakutienos plonosios dešrelės
Dešrelės apkepkite keptuvėje, apskrudus dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 10 min. Išvirkite bulves su lupena, apkepinkite keptuvėje 5-6 min., dėkite sviesto. Ruoškite padažą – į keptuvę dėkite miltus ir sviestą, kaitinkite ir ištrinkite į bendrą masę, pilkite kalakutienos sultinį, pagardinkite druska ir pipirais, užvirkite. Užvirus pavirkite keletą minučių kol sutirštės. Vyšninius pomidorus supjaustykite, barstykite druska ir pipirais, pilkite aliejų ir šlakelį citrinos.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 200 g kalakutienos dešrelių
- 300 g bulvių
- 10 vynuoginių pomidorų
- 200 g kalakutienos sultinio
- 20 g sviesto
- 1 šaukštas miltų
- ¼ citrinos
- druska, pipirai
Ingredientai
- 200 g kalakutienos dešrelių
- 300 g bulvių
- 10 vynuoginių pomidorų
- 200 g kalakutienos sultinio
- 20 g sviesto
- 1 šaukštas miltų
- ¼ citrinos
- druska, pipirai