Karštieji patiekalai
Kalakuto lazdelės džiūvėsėliuose su keptomis bulvių lazdelėmis
Kalakuto filė supjaustykite griežinėliais. Barstykite druska, pipirais, įtrinkite garstyčiomis ir paliekame 5 min. Pavoliokite kiaušinio plakinyje, raudonėlyje, džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintame aliejuje 5 min. Bulves nuskuskite, supjaustykite lazdelėmis, barstykite druska ir pipirais, kepkite orkaitėje 30 min. 200°C. Alyvuoges, marinuotus česnakus ir svogūnėlius užpilkite alyvų aliejumi, citrinos sultimis, druska, pipirai ir smulkintomis petražolėmis.
Gaminimo laikas: 45 min.
Porcijos: 4
Ingredientai
- 500 g kalakuto filė
- 1 kiaušinis
- 1 stiklinė džiūvėsėlių
- vienas šaukštas garstyčių
- druska, pipirai
- džiovintas raudonėlis
- aliejus
- 5 didelės bulvės
- alyvuogės žalios/juodos
- marinuoti česnakai
- marinuoti svogūnėliai
- petražolės
- alyvų aliejus
- citrina
Ingredientai
- 500 g kalakuto filė
- 1 kiaušinis
- 1 stiklinė džiūvėsėlių
- vienas šaukštas garstyčių
- druska, pipirai
- džiovintas raudonėlis
- aliejus
- 5 didelės bulvės
- alyvuogės žalios/juodos
- marinuoti česnakai
- marinuoti svogūnėliai
- petražolės
- alyvų aliejus
- citrina