Karštieji patiekalai
Lietiniai blyneliai su kalakutiena
Lietinius blynelius sulankstykite į voko formą ir apkepkite keptuvėje. Kumpelius apkepkite kartu su pievagrybiais, pilkite balta vyną. Vynui nugaravus pilkite grietinėlę ir tris minutes dar pakaitinkite kol grietinėlė sutirštės, pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite padažą su mėsa ir pievagrybiais, apskrudintus blynelius. Barstykite žolelėmis ir kietu sūriu.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 200 g kalakutienos kumpelių
- 3 lietiniai blyneliai
- 100 g pievagrybių
- 120 g grietinėlės
- 30 g balto vyno
- 20 g kieto sūrio
- aliejus
- druska, pipirai
- smulkintos žolelės
Ingredientai
- 200 g kalakutienos kumpelių
- 3 lietiniai blyneliai
- 100 g pievagrybių
- 120 g grietinėlės
- 30 g balto vyno
- 20 g kieto sūrio
- aliejus
- druska, pipirai
- smulkintos žolelės