Karštieji patiekalai
Makaronai „Tagliatelle“ su kepta mažaja kalakutienos krūtinėle
Kalakuto krūtinėlę (nesmulkinta) kepkite keptuvėje ant aliejaus, pagardinkite druska pipirais. Užvirkite puodą su vandeniu, dėkite druskos, virkite makaronus 7-10 min. Įkaitinkite keptuvę, dėkite per puse supjaustytus pievagrybius ir apkepinkite, pilkite baltą vyną, vynui nugaravus pilkite grietinėlę. Pavirkite kol sutirštės, dėkite druską, pipirus ir truputi vištienos sultinio kubelio. Išvirtus makaronus dėkite į grietinėlės padažą, maišykite ir dėkite į lėkštę. Smulkinkite didesniais gabalėliais iškeptą kalakuto krūtinėlę ir dėkite ant makaronų. Barstykite žalumynais, kietuoju sūriu.
Gaminimo laikas: 2 h
Porcijos: 4
Ingredientai
- 300 g kalakuto krūtinėlės
- 200 g pievagrybių
- 30 g balto sauso vyno
- 100 g grietinėlės
- 200 g makaronų „Tagliatelle“
- 30 g tarkuoto kieto sūrio
- vištienos kubelis
- aliejus
- druska, pipirai
- žalumynai
Ingredientai
- 300 g kalakuto krūtinėlės
- 200 g pievagrybių
- 30 g balto sauso vyno
- 100 g grietinėlės
- 200 g makaronų „Tagliatelle“
- 30 g tarkuoto kieto sūrio
- vištienos kubelis
- aliejus
- druska, pipirai
- žalumynai