Salotos
Rūkytų kalakutienos kumpelių, kriaušių ir graikiškų riešutų salotos su granatų sėklomis
Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, griežinėliais supjaustykite kriaušes, susmulkinkite kalakuto kumpelius. Pakepinkite riešutus. Sudėkite visus komponentus į lėkštę, užpilkite alyvų aliejaus ir apelsinų sulčių antpilu. Pagardinkite pipirais ir druska. Dekoruokite žolelėmis.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
120 g rūkytų kalakutienos kumpelių
20 g salotų lapų
100 g konservuotų kriaušių
30 g graikiškų riešutų
1 sauja granatų sėklų
20 ml alyvų aliejaus
50 ml natūralių apelsinų sulčių
žolelės
druska, pipirai
Ingredientai
120 g rūkytų kalakutienos kumpelių
20 g salotų lapų
100 g konservuotų kriaušių
30 g graikiškų riešutų
1 sauja granatų sėklų
20 ml alyvų aliejaus
50 ml natūralių apelsinų sulčių
žolelės
druska, pipirai