Salotos
Cezario salotos su kalakutiena
Salotų lapus nuplukite, nusausinkite ir sumaišykite su majonezu. Kalakutienos filė kepkite įkaitintoje keptuvėje 7 min., barstykite druska ir pipirais. Iškeptą kalakutieną supjaustykite gabalėliais ir uždėkite ant salotų lapų. Barstykite šoninę tarkuotu sūriu ir žolelėmis. Sudėkite vyšninius pomidorus perpjautus per pusę. Majonezas – garstyčios plakamos su alyvų aliejumi, dėkite česnaką, pilkite actą ir įmaišykite sutrintus ančiuvius.
Gaminimo laikas: 1 h
Porcijos: 2
Ingredientai
- 60 g kalakutienos filė
- 100 g aisbergo salotų
- 50 g majonezo
- 30 g šoninės
- 5 g krutonų
- 10 g alyvų aliejaus
- druska, pipirai
- 15 g kieto sūrio
- vyšniniai pomidorai
- krapai
- petražolės
- svogūnų laiškai
- 1 kg majonezo
- 100 g garstyčių
- 800 g alyvų aliejaus
- 30 g ančiuvių
- 10 ml raudono vyno acto
- 1 skiltelė česnako
Ingredientai
- 60 g kalakutienos filė
- 100 g aisbergo salotų
- 50 g majonezo
- 30 g šoninės
- 5 g krutonų
- 10 g alyvų aliejaus
- druska, pipirai
- 15 g kieto sūrio
- vyšniniai pomidorai
- krapai
- petražolės
- svogūnų laiškai
- 1 kg majonezo
- 100 g garstyčių
- 800 g alyvų aliejaus
- 30 g ančiuvių
- 10 ml raudono vyno acto
- 1 skiltelė česnako