Sriubos
Kalakuto kaklų sultinys su daržovėmis
Nuplautus kaklus dėkite į puodą, kepinkite. Dėkite susmulkintas morkas, svogūnus, česnakus ir salierą užpilkite šaltu vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį, nuimkite putas ir verkite 2 h. Išvirus sultiniui nukaulinkite mėsą. Pakepinkite baltus ridikėlius, vyšninius pomidorus ir kaklų mėsą, paragaukite, dėkite į lėkštę ir užpilkite sultinį. Puoškite žolelėmis.
Gaminimo laikas: 2 h
Porcijos: 4
Ingredientai
- 1 kg kalakuto kaklų
- 2 vnt. baltų svogūnų
- 3 vnt. baltų ridikų
- 1 morka
- ¼ gubo saliero
- 3 skiltelės česnako
- vyšniniai pomidorai
- 1 lauro lapas
- druska, pipirai,
- šviežios žolelės
Ingredientai
- 1 kg kalakuto kaklų
- 2 vnt. baltų svogūnų
- 3 vnt. baltų ridikų
- 1 morka
- ¼ gubo saliero
- 3 skiltelės česnako
- vyšniniai pomidorai
- 1 lauro lapas
- druska, pipirai,
- šviežios žolelės